Coach brillen

51 Resultaten
Relevant

Coach: elegante en verfijnde brillen

Waar Coach begon als een familiebedrijf in lederwaren is het vandaag de dag uitgegroeid tot een modehuis dat wereldwijd bekend is. De oorsprong van Coach ligt in New York waar het merk in 1941 is opgericht. De collectie van Coach bestaat tegenwoordig uit veel meer dan alleen lederwaren. Het merk gelooft in het produceren van mooie fashionitems waarin je jezelf kunt zijn. Zo ook met hun eyewear collectie. Deze bestaat uit verfijnde brillen en zonnebrillen.

Coach brillen voor dames en heren

Door de jaren heen heeft New York altijd als inspiratiebron gediend voor Coach. De levendige en wereldse stad zorgt voor innovatieve ontwerpen met een New Yorkse stijl. Bij Pearle heb je keuze uit diverse Coach brillen voor dames en heren. Hou je van elegant en verfijnd? Dan is een metalen montuur misschien wel iets voor jou. Wil je juist wat meer opvallen? In de collectie van Pearle vind je ook prachtige, opvallende kunststof monturen. Welke Coach bril past het beste bij jouw stijl?

Coach bril kopen

Zie jij jezelf al met een Coach bril rondlopen? Bestel jouw nieuwe bril dan eenvoudig online. Weet je nog niet helemaal zeker welke bril jouw favoriet is of welke goed bij jouw gezicht past? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Daar kun je zoveel brillen passen als je wilt en helpen we je graag verder bij het vinden van dé perfecte bril. Is het al een tijd geleden dat je een oogmeting hebt laten doen? Maak dan een afspraak voor een oogmeting. Zo weten we zeker dat jouw nieuwe bril van de juiste glazen wordt voorzien.