2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle
Gratis professionele oogmeting

Vierkante brillen

389 Resultaten
Relevant

Vierkante bril kopen

Ben je op zoek naar een vierkante bril? Dan ben je bij Pearle aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment brillen met een vierkant montuur. Veel mensen kunnen deze brivorm goed hebben, maar de vierkante bril zal vooral mensen met een rond, ovaal of langwerpig gezicht goed staan. De vierkante vorm staat namelijk mooi in contrast met de ronde vormen van het gezicht. Heb jij de perfecte vierkante bril gevonden en weet je je oogmeetgegevens als? Bestel jouw bril dan eenvoudig online bij Pearle. Wil je eerst langskomen voor een oogmeting of wil je nog een aantal verschillende brillen komen passen in de winkel? Geen probleem! Vind een Pearle winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak. Dan helpen we je graag verder.  

Vierkante bril voor dames

In ons assortiment vind je een grote collectie vierkante brillen voor dames. Voor verschillende stijlen hebben we verschillende monturen. Maak bijvoorbeeld een statement met een grote vierkante bril of ga juist voor een klassieke look met een metalen montuur. Je hebt daarnaast keuze uit diverse mooie merken, zoals een Michael Kors of Ray-Ban vierkante bril. Maar ook Vogue of Unofficial vind je terug in onze collectie. Welke vierkante damesbril is jouw favoriet?

Vierkante bril voor heren

Ben je op zoek naar een vierkante bril voor heren? Deze vind je ook in het assortiment van Pearle. Denk aan tijdloze en klassieke zwarte vierkante brillen of juist opvallende gouden monturen. Voor iedere stijl en look is er een passende bril te vinden. Wist je al dat je veel van onze brillen ook gewoon online kunt passen in onze virtuele paskamer? Wel zo makkelijk!