Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Biotrue contactlenzen

2 Resultaten
Relevant

Biotrue lenzen

Biotrue is het eerste contactlenzenmerk dat lenzen maakt van bio-materiaal: Hypergel™. Dit materiaal imiteert de natuurlijke bescherming van het oog tegen uitdroging en evenaart het vochtpercentage van het oog. Biotrue lenzen hebben een watergehalte van maar liefst 78%! Hierdoor ben je de hele dag verzekerd van scherp zicht en blijven de lenzen mooi in vorm.

Ook bevatten deze contactlenzen een speciaal UV-filter dat je ogen beschermt tegen zonlicht. Let op: een lens beschermt maar een klein deel van je oog. Om je ogen volledig te beschermen tegen de zon, is het belangrijk om een zonnebril te dragen met 100% UV-bescherming.

Biotrue daglenzen

Bij Pearle heb je keuze uit twee soorten Biotrue daglenzen:

  • Biotrue ONEday: zachte daglenzen voor mensen die verziend of bijziend zijn.
  • Biotrue ONEday for astigmatism: daglenzen die geschikt zijn voor mensen met een cilinderafwijking.

Bestel jouw Biotrue ONEday lenzen online bij Pearle

Geen tijd om langs te komen in de winkel? Bestel jouw Biotrue ONEday lenzen dan gemakkelijk én snel online bij Pearle. Bestellingen vanaf €25 bezorgen we gratis bij jou thuis. Per ongeluk de verkeerde lenzen besteld? Geen probleem: je mag ze kosteloos terugsturen of breng ze terug in een winkel bij jou in de buurt. 

Heb je nog geen ervaring met het dragen van lenzen? Of wil je je bril graag afwisselen met contactlenzen? Kom dan eerst langs voor een oogmeting. Dan controleren we de gezondheid van je ogen en bepalen we welke sterkte je nodig hebt. Daarna helpen onze contactlensspecialisten je graag verder om te kijken of Biotrue lenzen de perfecte match zijn voor jou of helpen we met het vinden van andere contactlenzen die perfect bij jou passen. 

Vind een winkel Maak een afspraak