Lenzenvloeistof

org-be_pearle:/content_images/2015/contactlenzen/art-cl-lenzenvloeistof.pngDankzij lenzenvloeistof blijven uw lenzen op hun plek zitten. De vloeistof zorgt dat ze niet afgestoten worden door uw hoornvlies. Daarnaast houdt de contactlenzenvloeistof uw lens schoon. Resultaat: u blijft goed zien. Voor elke lens ontwikkelde Pearle Opticiens een speciale lenzenvloeistof. Naast ons eigen merk iWear hebben we ook verschillende andere merken in het assortiment.

Vloeistof voor zachte lenzen

Voor zachte lenzen hebt u de keuze uit 2 soorten iWear-lenzenvloeistof:
  • iWear All-in-1 Basic: milde alles-in-één vloeistof om te reinigen, te desinfecteren én te verzorgen. Zeer geschikt voor de gevoelige ogen.

  • iWear All-in-1 Supreme+: de topper op het gebied van alles-in-één vloeistoffen. Met deze lenzenvloeistof reinigt, desinfecteert en verzorgt u zachte lenzen zonder te wrijven. Het verwijdert eiwitten en doodt bacteriën en schimmels. Uw lenzen zijn volledig gedesinfecteerd als ze 6 uur in de vloeistof hebben gelegen.

Vloeistof voor harde lenzen

Lenzenvloeistof iWear Hard Comfort is speciaal ontwikkeld voor harde lenzen. Het schoonmaaksysteem bestaat uit een reinigingsvloeistof en een inzet-bewaarvloeistof. Daarmee reinigt u niet alleen uw lenzen, maar voorziet u ze ook van een comfortlaag. Zo blijven uw harde lenzen prettig aanvoelen.

Meest verkochte vloeistoffen

Pearle maandprijs: € 6,75
Pearle maandprijs: € 10,25
Pearle maandprijs: € 6,95

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright

 

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue