Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

Contactlenzen voor iedereen

Pearle heeft een breed assortiment moderne contactlenzen. Bijna al onze contactlenzen zijn geschikt voor alle sterktes. Om uw keuze makkelijker te maken, hebben we heldere contactlenspakketten.


U ziet in één oogopslag de voordelen van elk contactlenspakket: de draagtijd, het comfort, het gemak en de prijs. Zo weet u direct welke contactlenzen het beste bij u passen.

org-be_pearle:/content_images/2017/08/bril-ahp.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/NL-cl-diamant.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/NL-cl-platinum.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/NL-cl-gold.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/NL-cl-silver.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/NL-cl-bronze.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/NL-cl-basic.png

Gemak, Draagtijd en Comfort

De opticiens van Pearle hebben elk type contactlens beoordeeld op Gemak, Draagtijd en Comfort. Binnen elke categorie kan een contactlens maximaal 3 sterren scoren. Bijvoorbeeld: daglenzen krijgen 3 sterren in de categorie Gemak, omdat je hier geen onderhoud aan hebt. Maandlenzen scoren hierin 1 ster, omdat je deze dagelijks moet schoonmaken.


Draagtijd

U kunt uw lenzen elke dag urenlang veilig en onbezorgd dragen. Hoe lang dat precies is, hangt af van de soepelheid en de zuurstofdoorlaatbaarheid van de lenzen. En dat heeft weer te maken met het materiaal waarvan de lenzen zijn gemaakt.


Comfort

Uw lenzen dragen prettig, vanaf het moment dat u ze ’s ochtends in doet totdat ze er ’s avonds weer uit gaan. Afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt kunnen ze nóg comfortabeler worden dragen. Daarbij gaat het vooral om hoe vochtig de lenzen blijven terwijl u ze draagt.


Gemak

Meer gebruiksgemak betekent meer sterren. Daglenzen hoef je bijvoorbeeld nooit schoon te maken, daarom krijgen ze 3 sterren. Je hebt er minder omkijken naar.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue