Voordelen van 2-wekenlenzen

  • Veilige en hygiënische oplossing voor je ogen: na 2 weken is de aanslag op je contactlenzen zeer beperkt.
  • Mogelijke oplossing als je je lenzen dag en nacht wil dragen: in dit geval draagt je de 2-wekenlenzen dan 1 week permanent.

Meer comfort met Silicone Hydrogel lenzen

Het nieuwe Silicone Hydrogel materiaal laat bijna 100% zuurstof door en staat daardoor garant voor veilig contactlenzen dragen. Zeker wanneer je 's nachts je lenzen draagt is dat aan te raden.

Waarom Weeklenzen

De meeste van onze klanten dragen maandlenzen. Een deel van hen heeft echter aan het einde van de maand vaak last van vette lenzen, waardoor ze minder goed zien en hun ogen sneller geïrriteerd zijn. Onze zeer hoog zuurstofdoorlatende 2-wekenlens is dan een interessant alternatief: door de hogere vervangingsfrequentie krijgen vet en vuil minder kans, waardoor jouw lenzen ook in de laatste dagen comfortabel blijven.

Maak eens een afspraak om vrijblijvend met een contactlensspecialist over de voordelen voor je ogen te praten!

Weeklenzen van Silicone Hydrogel

Onze weeklenzen zijn gemaakt van het allernieuwste Silicone Hydrogel materiaal. Dit laat bijna 100% zuurstof door en staat daardoor garant voor veilig en zeer comfortabel contactlenzen dragen.

Door de extreem hoge zuurstofdoorlatendheid is het zelfs mogelijk om onze weeklenzen permanent te dragen, dus 24 uur per dag. Wij raden je dan wel aan om de lenzen na 1 week te vervangen door een nieuw paar.

Het belang van goed onderhoud

Met het juiste onderhoud blijven je lenzen langer schoon, wat veiliger en comfortabeler is voor je ogen. Vuiltjes of stofjes kunnen je ogen irriteren of zelfs je hoornvlies beschadigen. Met een eenvoudige, dagelijkse routine maak je de kans hierop een stuk kleiner.

1. Desinfecteer je lenzen nooit met water, maar met iWear-lenzenvloeistof.

2. Bewaar je weeklenzen in een goed sluitende lenzenhouder en reinig deze regelmatig met lenzenvloeistof.

3. Vervang elke dag de lenzenvloeistof in de lenzenhouder.

4. Draag geen lenzen en gebruik geen vloeistof waarvan de houdbaarheidsdatum is verlopen.