Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/merken/ck/201802-ck-header.png
org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/merken/ck/201802-ck-header-mbl.png

Calvin Klein brillen

De brillen van Calvin Klein zijn minimalistisch en ontworpen volgens de laatste trends. Al sinds de oprichting in 1968 heeft het merk een belangrijke plek in de mode-industrie. Met uitdagende marketingcampagnes waarin bekende sterren als Kate Moss en Marc Wahlberg poseerden in CK ondergoed, trok het merk internationale aandacht. Calvin Klein groeide al snel uit tot één van ‘s werelds meest vooroplopende designmerken. En nog steeds is het merk niet weg te denken uit de modewereld: niet alleen met het populaire ondergoed, maar ook met de moderne brillencollectie.

org-be_pearle:/content_images/2019/05/CK-cam-1.png

Creatieve omslag

Sinds 2017 staat de Belgische ontwerper Raf Simons als Creative Officer aan het roer. Hij verlegt de focus van onderbroeken en parfum naar kleding en accessoires, met een minimalistische touch. Ook de brillencollectie wordt nieuw leven geblazen.

org-be_pearle:/content_images/2019/05/CK-cam-2.png

De monturen van Calvin Klein

De moderne monturen van Calvin Klein maken brilmode meer dan toegankelijk. De brillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een pure en natuurlijke uitstraling. De brillencollectie wordt gekenmerkt door “less is more”: sobere kleuren en eenvoudige lijnen. Zo trekt de vorm van het montuur alle aandacht en is de bril een stijlvolle toevoeging aan uw dagelijkse looks.

De collectie

org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/201802-ck-5463.png

CK 5463 bril

De moderne CK 5463 bril valt op door zijn strakke belijningen. De subtiele kleuren van het montuur en de Translucent-onderkant van de bril zorgen voor een unieke uitstraling waardoor u de bril altijd kunt dragen. Het model is dit jaar geïntroduceerd en behoort tot de nieuwste brillencollectie van Calvin Klein.

org-nl_pearle:/Content Items/2018/03/201802-ck-5460.png

CK 5460 bril

Modern met een vrouwelijke touch. De CK 5460 is een elegante bril die perfect past in de Minimal-trend. De ronde vormen doen zacht aan en passen goed bij een hartvormig gezicht. Deze minimalistische bril van Calvin Klein is ook verkrijgbaar in een zilver variant.

Bekijk de collectie van

org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/merken/ck/201802-ck-logo.png

Koop uw favoriete Calvin Klein-bril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillencollectie van Calvin Klein u aan en heeft u monturen gezien die u graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle-winkel in uw buurt. Daar staan onze specialisten voor u klaar met het beste advies.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue