Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

Gratis oogmeting voor een bril

Met uw nieuwe bril moet u natuurlijk perfect zicht hebben. Daar zorgen onze gediplomeerde opticiens voor. Een goede oogmeting is de eerste stap. Wat mag u verwachten als u een professionele oogmeting laat doen door de gediplomeerde opticiens van Pearle Opticiens? Hieronder leggen we u uit hoe een oogmeting voor een bril precies werkt, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien is de oogmeting helemaal gratis.*

Maak een afspraak zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient. Of kom langs bij de Pearle Opticiens in uw buurt wanneer het u past.

Gratis oogmeting voor een bril

Zo werkt onze oogmeting voor een bril

Een oogmeting helpt bepalen of u moeite hebt met dichtbij zien, veraf kijken of allebei. Voordat uw ogen worden opgemeten, bespreekt de opticien uw wensen en klachten. Bedenk op welke momenten u verminderd zicht hebt en wanneer u de bril wil gebruiken.

org-be_pearle:/content_images/2018/11/oogmeting/201811-oogmeting-bril-visual.png

De voorbereiding

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een deskundige oogmeting. Om het beste uit uw oogmeting te halen, maakt u best ruim op voorhand een afspraak. Plan de oogmeting op een moment dat u u fit en uitgerust voelt. Gebruikt u medicijnen of lijdt u aan een chronische aandoening (bijvoorbeeld diabetes)? Het is belangrijk dat de opticien hiervan op de hoogte is. Dit heeft namelijk invloed op uw ogen.

Het onderzoek zelf

In 6 stappen helpt een Pearle opticien u naar een beter zicht. De oogmeting bestaat uit:

  1. Behoefte- en klachtenanalyse
  2. Uitwendig onderzoek van het oog
  3. Huidige gezichtsscherpte nakijken
  4. Rechter- en linkeroog apart en gezamenlijk opmeten
  5. Pasbril
  6. Uitleg over correctiemogelijkheden

Vervolgens neemt de Pearle opticien uitgebreid de tijd voor een woordje uitleg. Zo krijgt u meer informatie over de brilglazen of contactlenzen die aangewezen zijn voor uw ogen. Verder vertellen we u ook welk montuur bij uw gezicht en persoonlijkheid past.

Wilt u toch liever contactlenzen uitproberen?

Lees hoe de oogmeting voor lenzen in zijn werk gaat

* Voorwaarden

Een oogmeting is enkel betalend (€20) indien u de correctiegegevens wil meenemen zonder onmiddellijke aankoop van een bril, optische glazen of lenzen. Indien u de gegevens wil meenemen, zonder aankoop, krijgt u een waardebon t.w.v. €20 na de betaling. Deze korting is geldig op een bril, optische glazen of lenzen. Cumuleerbaar met andere acties. De bon is persoonlijk op naam, niet overdraagbaar. 1 maand geldig in alle Pearle Opticiens winkels in België.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue