Maatregelen coronavirus

Het coronavirus: 
hoe gaan wij daarmee om?

We vinden de gezondheid van onze klanten en medewerkers erg belangrijk. Daarom hanteren we in onze winkels strikte hygiënerichtlijnen. Pearle doet zijn uiterste best om het nieuwe coronavirus zoveel mogelijk buiten de deur te 
houden.

Als je last hebt van verkoudheid, hoesten en of koorts willen we je verzoeken om je afspraak af te zeggen, dit kan via de bevestigingsmail die je hebt ontvangen of telefonisch. Ook onze medewerkers zullen als zij last hebben van 1 van deze symptomen niet aanwezig zijn in onze winkels. We weten niet hoelang deze maatregelen zullen duren. We hopen op je begrip en medewerking!

Contactlensaanmetingen & contactlenscontroles

Vanaf heden tot nader order voeren wij geen lenzenaanpassingen en lenzencontroles. Bij lenzenaanpassingen en controles is er sprake van direct contact, vandaar dat dit nu niet mogelijk is. Dit betekent dat deze afspraken moeten worden geannuleerd. Heb je een afspraak gepland staan? Jouw Pearle winkel neemt contact met je op zodra je een nieuwe afspraak kunt maken. 

Aangepaste openingstijden


Zoals nationaal vastgelegd, zullen onze winkels op werkdagen op de gewone uren geopend blijven. We sluiten onze winkels in het weekend op zaterdag en zondag. Dit tot nader order. Openingsuren blijven tot nader order ongewijzigd, maar contacteer best je winkel in geval van twijfel.

Het kan zijn dat we een afspraak moeten verzetten of annuleren. We vinden dat heel vervelend maar we vinden de gezondheid van onze klanten en medewerkers belangrijk. We hopen hier dan ook op je begrip.

Uiteraard kan je steeds je lenzen online bestellen in onze webshop.