Pearle Opticiens Aalst Nieuwstraat

Nieuwstraat 12
9300 Aalst

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingsuren

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

In het hart van de stad Aalst, in het mooie en recent vernieuwde stadscentrum vlakbij de Grote Markt, kan u bij Pearle Opticiens Aalst in de Nieuwstraat terecht voor uw aankoop van een nieuwe bril, zonnebril of voor de aankoop van uw contactlenzen. U kan eenvoudig uw wagen parkeren in de ondergrondse parking & 'de Hopmarkt' of in één van de parkings in de periferie van de stad (Keizershallen, de Burcht, de Kroonparking of de Houtmarkt). Komt u met de fiets? Geen probleem want er zijn tal van locaties in de Nieuwstraat waar u uw fiets veilig kan stallen.

Ons ruim montuur- en zonnebrilassortiment met merken zoals Heritage, Gucci, Jaguar, Emporio Armani en Ray-Ban, geven ons de mogelijkheid om samen met u de juiste keuze te maken. Een juiste prijs-kwaliteitverhouding en onze vele acties leiden u naar een aankoop aan een scherpe prijs.

Ons team gediplomeerde opticiens bieden u steeds een deskundige oogmeting aan en helpen u graag bij het maken van uw montuurkeuze. Trendy, klassiek of hedendaags. Wat u ook verkiest, wij begeleiden u graag bij het maken van uw keuze. Overweegt u het dragen van contactlenzen? Onze contactlensspecialisten leveren u de beste oogzorg zodat u zorgeloos en comfortabel kan genieten van het dragen van uw contactlenzen.

Wij heten u van harte welkom en zien u graag eerstdaags tegemoet.

Tot binnenkort!

Pearle Opticiens Aalst