Pearle Opticiens Aalst

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Aalst

Pearle Opticiens is tegenwoordig niet meer weg te denken uit Belgische straatbeeld. En dat is niet zo gek: met meer dan 220 winkels verspreid over het hele land is er altijd wel een Pearle winkel bij jou in de buurt. Zo vind je ons onder meer in Aalst, vlakbij de gezellige Grote Markt en in de winkelstraat.

Ontdek onze brillen, zonnebrillen en contactlenzen 

Als je op zoek bent naar een nieuwe (zonne)bril of lenzen, dan ben je bij onze winkels in Aalst aan het juiste adres. In onze brillenwinkels vind je namelijk een uitgebreide collectie met talloze topmerken. Zo vind je zeker de zichtoplossing die het beste bij jou past! Heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe bril of lenzen? Dan helpen onze oogexperts je graag verder.  

Laat je ogen jaarlijks controleren

Ons zicht verslechtert vaak zonder dat we het door hebben. Dit komt doordat onze ogen meestal geleidelijk achteruit gaan. Het is daarom belangrijk om je ogen jaarlijks te laten opmeten, ook als je al een bril of lenzen draagt. Zo weet je namelijk zeker of je nog steeds de juiste sterkte draagt. Bij Pearle wordt een oogmeting altijd uitgevoerd door een erkende opticien. We hebben bijna veertig jaar ervaring op het gebied van ogen, waardoor je altijd verzekerd bent van een betrouwbare meting én persoonlijk advies.

Tot snel in een van onze winkels in Aalst! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Aalst!