Pearle Opticiens Dendermonde

Brusselsestraat 16
9200 Dendermonde

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingsuren

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
Gesloten

Pearle Opticiens Dendermonde bevindt zich in de Brusselsestraat in het hart van het winkelcentrum in Dendermonde. Onze winkel is op wandelafstand van het station en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen, zowel trendy als klassiek. Wij hebben monturen en zonnebrillen van Ray-Ban, Calvin Klein, Longchamp, Esprit, Versace, Ralph Laurent, Boss, Armani enzovoort. We hebben ook leuke kinderbrillen en omdat kinderen natuurlijk niet kunnen stilzitten en mogen spelen, geven wij een gratis ravotgarantie.

Natuurlijk kan u bij ons ook terecht voor contactlenzen. Het assortiment is uitgebreid en gaat van budgetlenzen tot 'state of the art' silicone hydrogellenzen, multifocale contactlenzen, met bijhorende lensproducten. Onze brillenglazen zijn geproduceerd door gerenommeerde glasfabrikanten. We kunnen u zeker helpen met hoge sterktes, speciale coatings, verdunde glazen enzovoort. Verder vindt u bij ons loepen, occluders, zonneclips en etuis. Er zijn steeds gediplomeerde opticiens in de winkel die met plezier een oogmeting uitvoeren en zorgen voor een eigen hersteldienst en snelle service.

We verwelkomen u graag in onze winkel.

Tot binnenkort!

Pearle Opticiens Dendermonde