Pearle Opticiens Diest

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Diest

Wist je dat Pearle meer dan 210 brillenwinkels in België heeft? We zijn dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Er is altijd een Pearle bij jou in de buurt. Elke dag helpen wij met veel enthousiasme nieuwe en bestaande klanten aan een passende zichtoplossing. Kom ook eens langs in een van onze winkels en kijk je ogen uit. Bijvoorbeeld in Diest, de stad die niet alleen langs, maar gedeeltelijk ook in de rivier de Dremer ligt. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Kom langs in een van onze optiekwinkels in Dremer voor jouw nieuwe (zonne)bril. Met keuze uit talloze monturen van allerlei topmerken zit er altijd iets tussen dat aansluit op jouw wensen. Wist je dat onze opticiens niet alleen expert zijn op het gebied van ogen, maar ook speciaal zijn opgeleid in het matchen van brillen met gezichten. Met een oprecht geïnteresseerde blik zoeken ze naar een model dat bij jouw gezichtscontouren past. Natuurlijk ben je voor contactlenzen ook bij ons aan het juiste adres.

Oogmeting door gediplomeerde opticiens

Herinner jij je de laatste keer dat je je ogen hebt laten meten? Wij raden aan om dit jaarlijks te doen. Maak hiervoor gemakkelijk online een afspraak. Een oogmeting duurt slechts 30 minuten, binnen een mum van tijd heb jij de uitslag. Geef jij de voorkeur aan lenzen? Maak dan een afspraak voor een lenzenaanmeting. Dit is nog nauwkeuriger dan een oogmeting, omdat lenzen direct op je ogen zitten.

Tot snel in een van onze winkels in Diest! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Diest!