Pearle Opticiens Genk

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Genk

Pearle Opticiens is al bijna 40 jaar een begrip in België. Het begon allemaal met een winkel in Antwerpen, maar al snel volgden er meer. Tegenwoordig zijn er meer dan 220 Pearle winkels in België, waaronder twee in Genk. Kom langs in een van onze winkels en ontdek al onze brillen, zonnebrillen en lenzen.

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment 

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril of lenzen? Onze brillenwinkels in Genk hebben een uitgebreid assortiment aan monturen van de mooiste merken. Zo vind je zeker de perfecte bril voor jou! Daarnaast helpen onze oogexperts je graag met al je vragen over ogen. Of je nu wilt weten welke bril het beste past bij de vorm van je gezicht, of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste zichtoplossing.

Oogmeting door erkende opticiens

Is jouw laatste oogmeting alweer een tijdje geleden? Wij adviseren om je ogen jaarlijks te laten opmeten, ook als je al een bril of lenzen draagt. Zo weet je zeker of je de juiste sterkte draagt. Het dragen van de verkeerde sterkte kan namelijk zorgen voor hoofdpijn en concentratieproblemen. Maak daarom een afspraak en laat je ogen opmeten door een van onze erkende opticiens. Bij Pearle ben je verzekerd van een betrouwbare meting én persoonlijk advies. Draag je contactlenzen? Dan helpen onze contactlensspecialisten je graag verder.

Tot snel in een van onze winkels in Genk! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Genk!