Pearle Opticiens Leuven

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Leuven

Met meer dan 220 winkels in België is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Zo kom je ons ook tegen in Leuven, de stad die vooral bekend is vanwege de Katholieke Universiteit Leuven, de oudste universiteit van de Lage Landen. De geschiedenis van deze universiteit gaat terug tot maar liefst 1425. In het historische Leuven vind je ons op twee plekken. 

Kom langs en laat je inspireren 

In onze winkels in Leuven heb je keuze honderden brillen en zonnebrillen van de beste merken. Al onze monturen zijn geïnspireerd op de laatste trends. Kom langs en kijk je ogen uit! Onze opticiens helpen je graag met het vinden van de (zonne)bril die perfect bij jouw gezicht past. Draag jij lenzen? Bij Pearle vind je niet alleen een ruim assortiment aan contactlenzen, maar ook contactlensspecialisten bij wie je altijd terecht kunt voor persoonlijk advies. 

Oogmeting door gediplomeerde opticiens

Hoewel het advies is om elk jaar je ogen te laten controleren, doen maar weinig mensen dat. In onze winkels in Leuven ben je daarom meer dan welkom voor een oogmeting door een van onze gediplomeerde opticiens. We controleren de gezondheid van je ogen en bepalen je sterkte. Omdat we al bijna veertig jaar dé expert zijn op het gebied van ogen, ben je verzekerd van een betrouwbare uitslag. Na de oogmeting helpen we je met het vinden van de zichtoplossing die bij jouw ogen en jouw leefstijl past. 

Tot snel in een van onze winkels in Leuven! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Leuven!