Pearle Opticiens Namen

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Namen

Wist je dat Pearle in 1983 haar eerste brillenwinkel opende in België? Sindsdien vertrouwen tal van mensen de zorg voor hun ogen aan ons toe. Ondertussen hebben we meer dan 210 winkels verspreid door  het land. Zo is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Je vindt ons onder andere in Namen, de stad waar de Maas en de Samber samenkomen. 

Kijk je ogen uit in onze winkels

Ben jij op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met honderden monturen van bekende merken zit er altijd iets voor je tussen. Geef jij de voorkeur aan contactlenzen? Ook dan kun je bij ons terecht. Ook met vragen of voor advies kun je terecht bij onze opticiens. Zij staan altijd voor je klaar.

Kom langs voor een oogmeting

Kun jij je herinneren wanneer je voor het laatst je ogen hebt laten controleren? Wij raden aan om dit jaarlijks te doen, ook wanneer je al een bril of lenzen draagt. Maak gemakkelijk een afspraak voor een oogmeting in een van onze optiekwinkels. Wij werken alleen met gediplomeerde opticiens, jij bent dus verzekerd van een betrouwbaar resultaat. Na de oogmeting bespreken onze oogexperts samen met jou verschillende zichtoplossingen. Dit kan een bril zijn, maar wellicht zijn contactlenzen geschikter voor jou.

Tot snel in een van onze winkels in Namen! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Namen!