Pearle Opticiens Namur Avenue de la gare

Rue de Fer 123
5000 Namen

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingsuren

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
Gesloten

Pearle Opticiens Namen ligt in de Ijzerstraat, de belangrijkste winkelstraat van de stad Namen. Onze winkel bevindt zich tussen de winkel Eros, vlak naast Hunkemoller en tegenover slagerij Adam. We zitten dicht bij het station van Namen en het busstation. In de buurt vindt u ook verschillende parkeergarages (C&A, stadhuis, openluchtparking Rogier en Ijzerstraat) via waar u eenvoudig als voetganger onze winkel kunt bereiken.

Onze cozy winkel heeft een breed assortiment aan monturen van bekende merken zoals Calvin Klein, Gucci, Ray-Ban, Heritage en andere privélabels aan aantrekkelijke prijzen. Van tijdloze, elegante monturen tot klassieke, eenvoudige of origineel gekleurde monturen. U vindt bij ons de bril of zonnebril die perfect bij u past. U vindt in onze winkel tevens apparatuur tegen blauwlichtfilter voor de gezondheid van het oog wanneer u op uw pc, tablet of smartphone werkt. Dat aan een prijs vanaf 29 euro.

Ons gastvrij en dynamisch team van gediplomeerde opticiens-optometristen en contactlensspecialisten verwelkomt u met de glimlach en geeft u met plezier professioneel advies. We helpen u graag met de nodige oogtesten, de aanpassing van uw lenzen en de keuze van uw glazen. Kwaliteit en service worden bij ons hoog in het vaandel gedragen.

We bieden u promoties aan die u nergens anders kunt vinden. Wacht dus niet langer en kom zeker eens bij ons langs.

Tot binnenkort!

Pearle Opticiens Namen Ijzerstraat