Pearle Opticiens Turnhout

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Turnhout

Wist je dat Pearle Opticiens een van de grootste optiekketens in België is? We hebben meer dan 220 winkels, verspreid over het hele land. Er is dus altijd een Pearle bij jou in de buurt. Zo vind je ons ook in Turnhout, bekend van haar prachtige begijnhof.

Ontdek de mooiste merken en monturen 

Ben jij op zoek naar een nieuwe bril, zonnebril of lenzen? Kom dan langs in een van onze brillenwinkels in Turnhout en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Wil je je graag laten adviseren over een nieuwe (zonne)bril of lenzen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze oogexperts helpen je namelijk graag met het vinden van de zichtoplossing die het beste bij jou past!

Kom langs voor een oogmeting

Wanneer heb jij voor het laatst je ogen laten opmeten? Veel mensen vergeten om hun ogen regelmatig te laten controleren, en dat terwijl dit erg belangrijk is. Je zicht kan namelijk achteruit gaan zonder dat je het merkt. Dit kan weer leiden tot vervelende klachten, zoals hoofdpijn en vermoeide ogen. Daarom adviseren wij om je ogen elk jaar te laten opmeten door een van onze erkende opticiens. Met bijna veertig jaar ervaring op het gebied van ogen kun je rekenen op een betrouwbare meting én persoonlijk advies.

We zien je graag in een van onze winkels in Turnhout! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Turnhout!