Pearle Opticiens Ukkel

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Ukkel

Pearle opende haar eerste brillenwinkel in België in 1983. Bijna veertig jaar later is er veel veranderd, maar uiteraard is onze liefde voor ogen altijd hetzelfde gebleven. Iedere dag helpen wij nieuwe en bestaande klanten aan een zichtoplossing die bij hen past. Dit doen we ook in Ukkel, de stad die bekend staat om zijn mooie buitenwijken en stadse centrum. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben je op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben in onze optiekwinkels in Ukkel veel monturen van talloze topmerken. Er zit dus altijd iets voor je tussen. Heb jij al een favoriet op het oog? Kom dan langs en kijk of deze net zo goed staat als gehoopt. Voor iedereen die liever contactlenzen draagt, hebben wij verschillende merken en soorten om uit te kiezen. 

Oogmeting door erkende opticiens

Wist jij dat het in België verplicht is om een bril of contactlenzen te dragen tijdens het autorijden als je bijziend bent? Ga daarom veilig de weg op en laat je ogen regelmatig controleren. Het is namelijk zo dat je zicht kan verslechteren zonder dat je het doorhebt. Wij raden aan om jaarlijks je ogen te laten checken. Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat, omdat al onze opticiens gediplomeerd zijn. 

Tot snel in een van onze winkels in Ukkel! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Ukkel!