Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel
Kinderzonnebrillen

Kinderzonnebrillen voorkomen schade aan kinderogen

Bijna iedere volwassene zet een zonnebril op als hij de deur uit gaat. Niet alleen omdat het leuk staat, maar ook omdat u dan niet uw ogen dichtknijpt tegen de felle zon. Een zonnebril beschermt namelijk uw ogen. Ondanks dat we dat weten, wordt vaak vergeten om een kinderzonnebril op te zetten bij kinderen. Wist u dat kinderogen een groot risico lopen als ze niet beschermd worden tegen schadelijke UV-straling? De ooglens van een kind bevat namelijk minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer UV-licht in het kinderoog.

Goedkope kinderzonnebrillen, die precies passen

Pearle Opticiens heeft een mooie collectie kinderzonnebrillen voor jongens en meisjes, volgens de laatste trends. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf €19 en bieden 100% UV-bescherming. Ook bent u er zeker van dat de zonnebril goed aansluit op het gezicht van uw kind. De bril wordt door een gediplomeerde opticien precies afgepast. Dit voorkomt dat schadelijk zonlicht langs de zonnebril in het oog van uw kind komt.

3 redenen waarom een goede kinderzonnebril belangrijk is

Hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder de ogen. Daarom is het heel belangrijk dat kinderen vanaf jonge leeftijd wennen aan het dragen van een zonnebril.

Bewolkt? Ook dan is een goede kinderzonnebril onmisbaar! Ook al schijnt de zon niet, toch is de UV-straling tussen 12.00 en 15.00 uur hoog, waardoor het dragen van kinderzonnebril ook dan belangrijk is.

De schade die kinderogen oplopen, is niet direct merkbaar, maar kan op latere leeftijd het verschil maken tussen goed en slecht zien.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue