Logo
  
Hier vindt u uw opticien
Hier vindt u uw opticien

Goede zonnebril voorkomt schade aan kinderogen

Vrijwel alle ouders zetten een zonnebril op als ze naar buiten gaan, maar hoe vaak zie je kinderen er niet zonder zonnebril achteraan lopen? Zonder zonnebril naar buiten gaan, vormt echter een groot risico voor de kinderogen. De ooglens van een kind bevat namelijk minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer schadelijk UV-licht in het oog.


Onze opticiens helpen u kind graag.

Kom langs in een van onze winkels of maak nu een afspraak online.

org-be_pearle:/content_images/2017/08/zb-kinderen.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/zb-zonnebril-blok-v2.png

Altijd de beste zorg

Bij Pearle ben je er zeker van dat de zonnebril door een gediplomeerde opticien precies wordt afgepast op maat van het gezicht van je kind. Dit voorkomt dat schadelijk zonlicht langs de zonnebril in het oog van het kind komt.

Waarom een goede kinderzonnebril belangrijk is

Hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder de ogen. Daarom is het heel belangrijk dat kinderen vanaf jonge leeftijd wennen aan het dragen van een zonnebril. De schade die kinderogen oplopen, is niet direct merkbaar, maar kan op latere leeftijd het verschil maken tussen goed en slecht zien. Ook op bewolkte dagen is een goede zonnebril onmisbaar, want ook als de zon niet schijnt is de UV-straling tussen 12.00 en 15.00 uur hoog.

Goedkope kinderzonnebrillen, die precies passen

Pearle heeft een uitgebreide zonnebrillen collectie voor kinderen, geheel volgens de laatste trends. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf 29 euro en bieden 100% UV-bescherming.

Kom samen met uw kind langs en laat u verrassen door onze scherp geprijsde collectie kinderzonnebrillen! U bent van harte welkom.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue