Exclusieve korting, speciaal voor jou als Okra-lid

Als lid van Okra geniet je van tal van voordelen. Bij Pearle geniet je van een mooie korting bij aankoop van een complete bril of zonnebril op sterkte. Koop je een complete bril bij Pearle? Laat jouw Okra-lidkaart zien en ontvang tot wel 50% korting*. Bekijk de voorwaarden onderaan de pagina. 

Kom langs in een Pearle winkel en onze specialisten zullen je helpen met een gepaste zichtoplossing. Kies uit ons breed assortiment aan merkbrillen. Er zijn monturen voor elke smaak en elk budget, van betaalbaar tot exclusief!

Bekijk onze brillen Bekijk onze zonnebrillen Bekijk onze merken

Weet je niet hoe je ogen ervoor staan? Geen probleem! Maak een afspraak voor een gratis oogmeting bij een Pearle winkel in de buurt.

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Een nieuwe bril bij Pearle is maatwerk voor jouw ogen! 

We zoeken samen een montuur dat perfect bij jou past. Een bril doet veel meer dan je scherp laten zien. Als de vorm, het materiaal en de kleur perfect passen bij jouw gezicht en bij wie je bent, dan geeft dat je zoveel zelfvertrouwen. We hebben de mooiste merkmonturen voor elke smaak. 

We kijken samen welk type glas het beste bij jou past. Ieder mens is anders en alle ogen zijn uniek! Ben je vaak onderweg? Of zit je vaak voor een scherm? Of wil je jouw ogen beschermen tegen de zon? Dan selecteren we kwaliteitsglas op maat van jouw behoefte en jouw budget. 

Altijd een Pearle winkel bij je in de buurt. We kennen onze klanten heel persoonlijk. We hebben winkels in heel België, er is er dus steeds een winkel bij je in de buurt. We staan steeds voor je klaar.  

Kom langs in de winkel met of zonder afspraak! 

 Maak een afspraak