€100 of €200 korting bij aankoop van een complete zonnebril op sterkte

Een bril bij Pearle is maatwerk voor je ogen! We zoeken samen een montuur dat perfect bij jou past met een selectie van ons kwaliteitsglas op maat van je behoeften. Geniet nu van €100 korting bij aankoop van een enkelvoudige zonnebril en glazen op sterkte. Draag je multifocaal? Geniet dan van €200 korting bij aankoop van een zonnebril met multifocale glazen. Bekijk de voorwaarden onderaan.

Kom langs in een Pearle winkel en onze specialisten zullen je helpen met een gepaste zichtoplossing. Kies uit ons breed assortiment aan merkbrillen. Er zijn monturen voor elke smaak en elk budget, van betaalbaar tot exclusief!

Bekijk onze zonnebrillenBekijk onze merken

Weet je niet hoe je ogen ervoor staan? Geen probleem! Maak een afspraak voor een gratis oogmeting* bij een Pearle winkel in de buurt.

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Misschien vind je dit ook leuk

*Een oogmeting (ter waarde van €20) is gratis bij aankoop van een (zonne)bril op sterkte.