Zonnebrillen van Karün

Karün is één van onze nieuwste merken, ontstaan in 2012 in Patagonië, Chili. Karün betekent ‘’to be nature’’ in het Mapudungun, een oude inheemse Chileense taal. Het merk staat voor duurzaamheid en wil de wereld inspireren om na te denken over de vraag: hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal begrijpen dat we onderdeel van de natuur zijn? Mens en natuur zijn één! Karün brengt haar verhaal en zonnebrillencollectie naar buiten met respect voor de natuur. In afval zien zij een kans om mooie zonnebrillen te kunnen ontwerpen. 

Let your nature flow

Let your nature flow komt terug in Karün haar hele verhaallijn én collecties. De zonnebrillen worden gemaakt van gerecyclede materialen, zoals visnetten. Die worden verzameld voor de Chileense kustlijn en vervolgens in Italië hersmolten tot een kwalitatieve zonnebril voor jou. Er worden ook geen chemische producten of kleurstoffen gebruikt tijdens het productieproces.​ De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf €79.

Karün bestsellers

Every choice you make, makes you

Met elke Karün aankoop, helpt de consument 400.000 hectare natuur te beschermen in Patagonië dmv een 4-jaren programma met meer dan 600 lokale ondernemers en hun families. ​

 

Kom langs bij jouw Pearle winkel

Karün is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Bekijk de winkels hieronder.

Maak een afspraak