Gratis verzending vanaf €25
Gratis retour binnen 30 dagen
Gratis onderhoud & controle

Cat eye zonnebrillen

154 Resultaten
Relevant

Cat eye zonnebril: een ultra-vrouwelijke zonnebril

Ben jij op zoek naar een elegante, ultra-vrouwelijke zonnebril? Dan past een cat eye zonnebril perfect bij jou. Deze zonnebril doet denken aan de vorm van kattenogen (vandaar de naam ‘cat eye zonnebril’) en is geïnspireerd op de jaren ‘50 en ‘60. Bekende dragers van de cat eye zonnebril zijn Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en Grace Kelly. Bij Pearle heb je een ruime keuze uit stijlvolle cat eye zonnebrillen in diverse kleuren en prints en van diverse merken. Kies jij voor een grote, uitgesproken cat eye zonnebril of voor een kleine, subtiele cat eye zonnebril? Wat je ook zoekt, bij Pearle vind je altijd een zonnebril die bij jou past. 

Staat een cat eye zonnebril mij?

Bij het uitkiezen van een nieuwe zonnebril is het altijd belangrijk om rekening te houden met de vorm van je gezicht. Heb jij een rond of ovaal gezicht? Dan zal een cat eye zonnebril jou geweldig staan! Heb jij een hartvormig gezicht met brede jukbeenderen en een scherpe kaaklijn? Kies dan voor een kleine, subtiele cat eye zonnebril om de vorm van je gezicht nóg meer te accentueren. 

Cat eye zonnebril kopen

Jouw nieuwe cat eye zonnebril bestel je natuurlijk online bij Pearle: al ruim 60 jaar dé expert op het gebied van ogen. Bestellingen vanaf €25 bezorgen we gratis bij je thuis. Staat jouw cat eye zonnebril toch niet zo mooi als gehoopt? Stuur je zonnebril dan gratis terug of breng ‘m terug in de winkel. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe zonnebril? Of wil je liever eerst even passen? Kom dan langs in een van onze winkels. Daar helpen we je graag verder.

Maak een afspraak Vind een winkel