Exclusief: Calvin Klein Jeans collectie voor €99

Deze collectie is er eentje voor trendsetters die graag hun persoonlijke stijl willen benadrukken en een zonnebril als onmisbaar onderdeel van hun look beschouwen.

Voor slechts € 99 heb jij al zo’n exclusief exemplaar op je neus! Vandaag besteld, morgen in huis! Of maak een afspraak en kom langs bij een Pearle in je buurt.

Bestel je zonnebril Maak een afspraak

Calvin Klein Jeans zonnebrillen

11 Resultaten
Relevant

Calvin Klein Jeans zonnebrillen: exclusief verkrijgbaar bij Pearle

Calvin Klein is een van de belangrijkste merken in de modewereld. Het modehuis kreeg internationale aandacht door uitdagende marketingcampagnes met grote namen als Kate Moss en Marc Wahlberg. En nog steeds is Calvin Klein niet weg te denken uit de hedendaagse modewereld: niet alleen vanwege het razend populaire ondergoed, maar ook vanwege de zonnebrillencollectie. Bij Pearle vind je de Exclusieve Capsule Collectie: de zonnebrillen uit deze collectie zijn alleen verkrijgbaar bij Pearle. Je hebt al een zonnebril vanaf €99!  

Ga direct naar alle Calvin Klein zonnebrillen voor heren.

Calvin Klein Jeans zonnebril kopen

De zonnebrillen van Calvin Klein zijn modern, tijdloos en gewaagd. Jouw nieuwe Calvin Klein zonnebril bestel je snel en eenvoudig online. Ben je niet helemaal tevreden met je online aankoop? Stuur je zonnebril dan gratis terug of breng ‘m terug in de dichtstbijzijnde Pearle opticien. Heb jij een zonnebril op het oog, maar wil je die liever eerst even in de winkel passen? Kom dan langs in een van onze winkels. Daar helpen we je graag verder met het vinden van de perfecte zonnebril. 

Calvin Klein zonnebril op sterkte

Draag jij overdag een bril? Dan is een zonnebril op sterkte dé uitkomst wanneer de zon schijnt. Zo heb je niet alleen perfect zicht in de schaduw, maar ook bij fel licht. Bij Pearle vind je meerder Calvin Klein zonnebrillen op sterkte. Deze bestel je gemakkelijk online door je meetgegevens tijdens het bestellen in te vullen. Zijn jouw meetgegevens niet helemaal meer up to date? Kom dan eerst langs in de winkel voor een oogmeting.

Maak een afspraak Vind een winkel