Gratis verzending vanaf €25
Gratis retour binnen 30 dagen
Gratis onderhoud & controle

Ronde zonnebrillen

377 Resultaten
Relevant

Ronde zonnebrillen: helemaal terug van weggeweest

De ronde zonnebril is weer helemaal terug van weggeweest. Met dit montuur creëer je in een handomdraai een vintage look. De ronde zonnebril is geïnspireerd op de jaren ‘60 en ‘70 en de bekendste drager van dit montuur is misschien wel de Britse popheld John Lennon. Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan ronde zonnebrillen voor dames en heren, waaronder de zeer populaire Ray-Ban Round. Ga jij voor een klassieke, ronde zonnebril met een goud montuur en groene glazen? Of kies je voor een uitgesproken, ronde zonnebril in een opvallende kleur of print? Bij Pearle vind je altijd een ronde zonnebril die perfect past bij jou. 

Staat een ronde zonnebril mij?

Een ronde zonnebril is helaas niet voor iedereen weggelegd. Heb jij rond gezicht? Dan past een vierkante of rechthoekige zonnebril beter bij de vorm van jouw gezicht. Heb jij een hoekig gezicht? Dan maakt een ronde zonnebril je gezicht wat zachter. Heb jij een ovaal gezicht? Lucky you! Bijna elke zonnebril staat jou goed en een ronde zonnebril zal je dan ook niet misstaan. 

Ronde zonnebril kopen

Heb je geen tijd om langs de winkel te gaan? Dan bestel je jouw nieuwe ronde zonnebril eenvoudig en snel online bij Pearle! Vanaf €25 betaal je geen verzendkosten. Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan mag je je zonnebril gratis terugsturen of terugbrengen in de winkel. Wil jij de zonnebril die je op het oog hebt liever eerst even passen? Kom dan langs bij de dichtstbijzijnde Pearle Opticien. Daar helpen we je graag verder. 

Maak een afspraak Vind een winkel