Gratis verzending vanaf €25
Gratis retour binnen 30 dagen
Gratis onderhoud & controle

Vierkante zonnebrillen

768 Resultaten
Relevant

Steel de show met een vierkante zonnebril

Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril? Misschien is een vierkante zonnebril wel dé zonnebril voor jou. Vierkante zonnebrillen staan vooral goed bij mensen met een ronde of ovale gezichtsvorm. De strakke en rechte lijnen van de zonnebril, staan mooi in contrast met de ronde lijnen van je gezicht. Een vierkant montuur is daarentegen, net als een ronde zonnebril, een toegankelijk montuur dat veel mensen goed zal staan. Heb jij er al eens een op je neus gezet?

Vierkante zonnebril voor dames en heren

Dat een vierkante zonnebril populair is, begrijpen wij maar al te goed! Daarom heb je bij Pearle keuze uit een ruim assortiment. De collectie bestaat zowel uit vierkante zonnebrillen voor dames als heren. Ga bijvoorbeeld voor een stoer montuur voor heren in een donkere kleur of juist voor een fashionable montuur voor vrouwen in een lichte kleur. In het assortiment van Pearle vind je vierkante zonnebrillen in allerlei stijlen. Van klassieke, zwarte vierkante zonnebrillen tot uitgesproken en moderne brillen. Welke is jouw favoriet?

Past een vierkante zonnebril bij mijn gezicht?

Goed nieuws: een vierkante zonnebril is een vrij toegankelijk montuur en zal veel mensen goed staan. Hij komt vooral goed tot zijn recht bij ronde en ovale gezichtsvormen. Heb je juist een hoekig gezicht? Dan kun je misschien beter kiezen voor een rond montuur. Uiteraard ben je welkom bij een Pearle Opticien bij jou in de buurt om verschillende zonnebrillen te passen. En wist je dat je bij Pearle ook zonnebrillen online kunt passen? Zo weet je zeker dat je nieuwe zonnebril goed past bij jouw gezicht, ook als je ‘m online bestelt!

Vierkante zonnebril kopen

Heb je al een mooie vierkante zonnebril op het oog? Shop ‘m dan eenvoudig online bij Pearle. Bestellingen vanaf €25 bezorgen we gratis bij je thuis. Toch niet helemaal zeker van je keuze? Geen zorgen, je kunt je bestelling binnen 30 dagen gratis retourneren, wel zo fijn! Ben je op zoek naar een zonnebril op sterkte? Maak dan een afspraak voor een oogmeting. Dan weten we zeker dat je nieuwe bril van de juiste glazen wordt voorzien.