Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

Polaroid
Polaroid

Carrera brillen

De Carrara bril is onmiskenbaar iconisch en sportief. Het sportieve karakter van Carrera zit in de DNA van het merk: Carrera wordt al decennia gedreven door sport. De geschiedenis van Carrera begon in de jaren vijftig van de twintigse eeuw, toen Wilhelm Anger zich liet inspireren door de Carrera Panamericana races. De Oostenrijkse ontwerper lanceerde kort daarna de eerste Carrera brillencollecties. De producten van her merk waren meteen een succes en tot op de dag van vandaag zijn de monturen van Carrera nog altijd aanwezig in de fashion.

Carrera - Campaign

Sportieve brillen voor zelfverzekerde mensen

Carrera brillen zijn bij uitstek ontworpen voor ruimdenkende en zelfverzekerde mensen. Carrera-brillendragers hebben een interesse in design, sport en reizen. De monturen van Carrera zijn daarom functioneel, comfortabel en minimalistisch. Dankzij hoogwaardige materialen zitten de brillen van Carrera altijd goed en zullen ze lang meegaan. Carrera brillen worden gemaakt van optyl, metaal of titaan.

Carrera - Campaign

Carrera monturen voor heren

Carrera’s brillen voor heren zijn gedurfd en worden vormgegeven om op te vallen. De subtiele details en minimalistische afwerking sluiten volledig aan bij de huidige modetrends. Carrera vindt in elke collectie haar brillen opnieuw uit. Gaat u voor een vintage look of spreekt een gestroomlijnd montuur u meer aan?

De collectie

Carrera - 137/V

Carrera 137/V

De Carrera 137/V bril is een authentieke en klassieke pilotenbril die kenmerkend is dankzij de vintage-geïnspireerde glazen. De 137/V bril is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een gedurfd ontwerp. Deze onmiskenbare Carrera bril heeft een dubbele neusbrug, is gemaakt van een rijke combinatie aan materialen en heeft krachtige schroeven waardoor de bril vele omstandigheden heelhuids doorstaat.

Carrera - 8810

Carrera 8810

De Carrera 8810 is een absoluut tijdloos model. In de klassieke stijl van de CA8810 herken je direct de link tussen het merk en de sportwereld. Dit montuur is voor mensen die hun eigen stijl hebben, ongeacht de laatste modetrends. De bril is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een perfect klassieke en praktische uitstraling.

Bekijk de collectie van

Carrera

Koop jouw favoriete Carrera bril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillencollectie van Carrera u aan en hebt u monturen gezien die u graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij u in de buurt. Daar staan onze opticiens voor u klaar met het beste advies.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue