Nike brillen

De brillen van Nike zijn sportief en innovatief. Het merk laat zich dan ook altijd inspireren door atleten. “Als je een lichaam hebt, ben je een atleet”, vindt Nike! Het sportmerk zorgt ervoor dat de eyewear comfortabel aanvoelt en er stijlvol uitziet.

Het merk is opgericht in 1964 door atletiekcoach Bowerman en een van zijn beste atleten, Knight. Het alom bekende logo werd destijds ontworpen door een student, tegen een kleine vergoeding. In de opvolgende decennia groeide Nike uit tot de grootste aanbieder van atletische collecties, waaronder brillen.

Voor volwassenen

Nike’s brillen voor volwassenen draaien om stijl met een sportieve twist. Met een Nike bril op je neus straal je een actieve levensstijl uit. De eyewear is gemaakt van acetaat kunststof wat resulteert in een product van premium kwaliteit en duurzaamheid. De stopscharnieren van de brillen zorgen voor comfort en de spannende sneakermotieven zijn terug te vinden op de veren.

Nike voor kinderen

De kinderbrillen van Nike zijn gemaakt van een extra lichtgewicht materiaal waardoor ze super comfortabel aanvoelen. Deze monturen zijn verfraaid van opvallende kleuren. Daarnaast zorgen de kanalen aan de binnenkant van de poten voor een verbeterde luchtstroming. In combinatie met de stopscharnieren zijn de kinderbrillen van Nike ideaal voor de dagelijkse actieve levensstijl.

De collectie

Bekijk de collectie van

Bekijk de collectie

Koop je favoriete Nike bril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillencollectie van Nike jou aan en heb je monturen gezien die je graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen je graag bij het kiezen van de bril die het best bij je past.