Tommy Hilfiger brillen en zonnebrillen

De brillencollectie van Tommy Hilfiger is geïnspireerd door de Amerikaanse way of living. Deze Preppy-stijl werd voor het eerst genoemd in het boek Love Story (1930) van Eric Segal en staat voor de klassieke Amerikaanse kledingstijl met een casual of sportieve draai. Tommy Hilfiger staat ten grondslag aan deze stijl (en volgens sommigen: levenswijze) toen het in 1985 opgericht werd. Het merk is een herinterpretatie van klassieke, draagbare mode en geeft het keer-op-keer een frisse, verfijnde en modern jasje.

Tommy Hilfiger brillen en zonnebrillen zijn een perfecte representatie van de jonge geest en het tikkeltje rebelse karakter waar het merk voor staat. De monturen hebben altijd een klassieke, stijlvolle basis en hebben moderne details waardoor elke ontwerp uniek is. Pearle Opticiens en Tommy Hilfiger hebben een exclusieve Capsule collectie ontwikkeld met brillen en zonnebrillen voor iedereen.

Bekijk de brillencollectie  Bekijk de zonnebrillencollectie

Koop jouw favoriete Tommy Hilfiger bril of zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillen- en zonnebrillencollectie van Tommy Hilfiger jou aan? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Onze opticiens helpen je graag bij het kiezen van de bril die het beste bij jou past.