Tommy Hilfiger brillen en zonnebrillen

De brillencollectie van Tommy Hilfiger is geïnspireerd door de Amerikaanse way of living. Deze Preppy-stijl werd voor het eerst genoemd in het boek Love Story (1930) van Eric Segal en staat voor de klassieke Amerikaanse kledingstijl met een casual of sportieve draai. Tommy Hilfiger staat ten grondslag aan deze stijl (en volgens sommigen: levenswijze) toen het in 1985 opgericht werd. Het merk is een herinterpretatie van klassieke, draagbare mode en geeft het keer-op-keer een frisse, verfijnde en modern jasje.

Tommy Hilfiger brillen en zonnebrillen zijn een perfecte representatie van de jonge geest en het tikkeltje rebelse karakter waar het merk voor staat. De monturen hebben altijd een klassieke, stijlvolle basis en hebben moderne details waardoor elke ontwerp uniek is.

Bekijk de brillencollectie

Zonnebrillen voor dames en heren

Of je nu naar het strand of de stad gaat, op de piste of bij het zwembad staat. Een preppy look is in een handomdraai gecreëerd met een Tommy Hilfiger zonnebril op je neus. Zo bescherm je niet enkel je ogen, maar kom je ook stylish voor de dag. Bij Pearle Opticiens kies je uit een exclusieve collectie voor dames en heren. Van tijdloze klassiekers tot de allerlaatste trends. Door het lichte materiaal voelt de zonnebril altijd comfortabel aan.

Bekijk de zonnebrillencollectie

Exclusive Tommy Hilfiger Collection

Tommy Hilfiger heeft een Exclusive Collection gelanceerd die enkel en alleen bij Pearle verkrijgbaar. Voor slechts €99 heb je al zo'n exclusief model op je neus. Ontdek hier de hele collectie

In samenwerking met Tommy Hilfiger.

Koop jouw favoriete Tommy Hilfiger bril of zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillen- en zonnebrillencollectie van Tommy Hilfiger jou aan? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Onze opticiens helpen je graag bij het kiezen van de bril die het beste bij jou past.