Onze waarden

Pearle Opticiens heeft een open cultuur waarin 5 waarden, de Pearle Opticiens Respectables, elke dag opnieuw beleefd worden:

  1. Klantgerichtheid: De klant staat centraal in alles wat wij doen en ondernemen. Al onze Pearle opticiens streven er naar om de klant steeds het beste advies tegen de juiste prijs te geven.
  2. Professionaliteit: Wij zijn een organisatie met veel ervaring en deskundigheid op het gebied van optiek. Wij investeren in elkaar en houden onze kennis en kunde op peil. We geven het aan als we denken dat zaken beter kunnen.
  3. Integriteit: Wij streven naar eerlijkheid en openheid in alle aspecten van ons handelen naar de klant en naar elkaar.
  4. Samenwerking: Om de klant het beste advies tegen de juiste prijs te kunnen geven, moeten we op een goede manier samenwerken. Een onmisbaar ingrediënt in een goede samenwerking is communicatie.
  5. Resultaatgerichtheid: Wij richten ons op het behalen van goede resultaten op verschillende gebieden: klantentevredenheid, kwaliteit en uiteindelijk natuurlijk een goed financieel resultaat. Deze resultaatgerichtheid vergt van ons allemaal dat we efficiënt werken en dus goed met onze tijd, energie en beschikbare middelen omgaan.