Opleidingen van Pearle Opticiens

Medewerkers zijn belangrijk voor ons bedrijf. Daarom vinden wij het belangrijk dat zij de ruimte en de mogelijkheid krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij bieden onze medewerkers dan ook een uitgebreid gamma van e-Learning trainingen en interne opleidingen in ons opleidingscentrum aan. Onze opleidingen omvatten onder andere basis optiek, voor alle nieuwe medewerkers zonder optiek-kennis, refractie, verkooptrainingen, contactlenzen…

Ons opleidingscentrum is uitgerust met dezelfde infrastructuur als een Pearle Opticiens winkel. Deze infrastructuur gecombineerd met professionele trainers met winkelervaring, maken het mogelijk om onze medewerkers concreet voor te bereiden op de realiteit van een winkel.

Met steun van ESF Vlaanderen

Binnen Pearle vinden wij het belangrijk om onze medewerkers alle groei- en ontwikkelingskansen aan te bieden. Naast de technische opleidingen die nodig zijn om onze klanten de beste service te kunnen verlenen, willen wij onze medewerkers ook de nodige opleidingen geven om hun individuele sociale en digitale vaardigheden (bv. communicatie, samenwerking, dataverwerking, etc., … ) te versterken.

Daartoe voeren wij momenteel een ESF-project uit binnen de oproep “Opleidingen in bedrijven”. Vanuit het Europees Sociaal Fonds ontvangen wij financiële middelen om ons opleidingsproject te ondersteunen.