Werken en studeren bij Pearle

Lijkt de job van opticien jou wel iets, maar heb je niet het juiste diploma? Bij Pearle Opticiens kan je werken en studeren combineren! 
Je werkt 4 dagen per week in één van onze winkels, en één dag per week ga je naar school. Zo ben je na 3 jaar opticien.

Talent krijgt alle kansen Pearle Opticiens blijft groeien en is ook altijd op zoek naar opticiens. Meer nog: Pearle Opticiens helpt jou om opticien te worden. We geven alle kansen aan mensen die het in zich hebben om een goede opticien te worden. Bij ons kan je als kandidaat-opticien een opleiding tot opticien (3 jaar) combineren met werken in een Pearle winkel.

Ben je geslaagd? Dan ontvang je een getuigschrift dat erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Dat is onze manier om talent te laten doorgroeien tot een boeiende job. Het komt uiteindelijk iedereen ten goede: de kandidaat-opticien, Pearle Opticiens én de klant.

De opleiding omvat alle aspecten van het beroep van opticien-optometrist : optiek, optometrie en contactologie.

Heb je nog vragen? Contacteer ons via recruitmentBE@grandvisionbenelux.com.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief via de vacature website. Vergeet niet te vermelden dat je werken en studeren wil combineren.

Is het voor jou niet helemaal duidelijk wat het beroep van opticien precies inhoudt? Kijk hieronder mee in het leven van een opticien!