Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbrillen kunnen uitgerust worden met glazen op sterkte. Daarvoor kan u terecht bij de Pearle Opticiens in uw buurt. U heeft de keuze uit verschillende modellen, die een optimale pasvorm en draagcomfort bieden voor iedere werknemer. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met Intersafe.

Intersafe logo
Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbril op sterkte van Pearle

De levensduur van een veiligheidsbril

De levensduur van de bril wordt bepaald door de ernst van het gevaar, de frequentie van de blootstelling en de kenmerken van de arbeidsplaats.

Er kunnen krassen ontstaan op de lenzen en het materiaal kan door UV-straling en blootstelling aan andere omstandigheden verouderen. Gemiddeld dient u de veiligheidsbril na 3 jaar te vervangen.

Oogmeting voor een veiligheidsbril op sterkte

De oogmeting voor uw veiligheidsbril

Ook met een veiligheidsbril moet u natuurlijk perfect zicht hebben. Het is aanbevolen om elk jaar een oogmeting te laten doen, om indien noodzakelijk de juiste sterkte van uw bril te waarborgen.

Bij Pearle bent u er zeker van dat een volledig gediplomeerd opticien uw oogmeting uitvoert. Deze uitgebreide, deskundige oogmeting is heel belangrijk, want uw ogen zijn uniek en kwetsbaar. Dat weten wij als geen ander.

Hoe werkt het?

Bent u zelfstandig of heeft u een veiligheidsbril op sterkte nodig voor privédoeleinden? Dan kan u gewoon terecht in de Pearle Opticiens in uw buurt. Bent u werknemer en gebruikt u een veiligheidsbril in uw werkomgeving? Dan kiest u uw veiligheidsbril bij Pearle Opticiens en laat indien nodig een oogmeting uitvoeren door onze opticiens. De verdere afhandeling en facturatie gebeurt rechtstreeks tussen Intersafe en uw werkgever.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue