Pearle Opticiens Sint Niklaas

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Sint Niklaas

Als een van de grootste optiekketens in het land zijn we niet meer weg te denken uit de winkelstraten. Wist je dat we meer dan 210 brillenwinkels in België hebben? Er is dus altijd een optiekwinkel bij jou in de buurt. Kom langs en kijk je ogen uit! Bijvoorbeeld in Sint Niklaas, de stad waar het grootste marktplein van heel België staat.

Keuze uit talloze monturen van topmerken

In onze brillenwinkels in Sint Niklaas vind je een ruim aanbod aan (zonne)brillen. Vind jij het moeilijk om een bril te vinden die bij jou past? Onze opticiens weten precies welke bril bij jouw gezicht past. Wacht niet af en laat je adviseren in de wereld van brillen. Geef jij de voorkeur aan contactlenzen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat je ogen controleren

Kun jij de ondertiteling op de televisie minder goed zien dan voorheen? Of heb je moeite met de kleine letters in je favoriete boek? Maak dan een afspraak voor een oogmeting bij een van onze brillenzaken. Voordat we je ogen meten, leren we jou en jouw ogen tijdens een intakegesprek beter kennen. Na de meting doorlopen we samen alle mogelijke zichtoplossingen. Dit kan een bril zijn, maar wellicht draag jij liever lenzen. 

Tot snel in een van onze winkels in Sint Niklaas! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Sint Niklaas!